top of page

Brand Design

WERKWIJZE

We gaan samen aan de slag met jouw branding. Het wordt een creatief en inspirerend proces, dat beloof ik je. We komen tot de kern van jouw verhaal en ik geef daar beeld, kleur, sfeer en taal aan. Als je mij volledig vertrouwt, zorg ik dat niemand straks meer om jou heen kan. 

_AU_4087-bewerkt_web_edited.jpg

1 Thinking

Even terug naar de kern. Weet je precies waaróm je doet wat je doet? Het vraagt wat creatief denkwerk, maar daar help ik je graag bij. We werken samen aan een sterke positionering. Als je eenmaal raakt aan de essentie van je merk, zul je zien dat álles opeens veel duidelijker wordt: waar je wilt zijn én hoe je daar komt. 

Brand Scan

We maken de basis van jouw merk helder en bepalen de richting voor het design.

DELIVERABLE 
Document met omschrijving van de kern van jouw merk en de uitkomst van de stijltest.

Brandscan, Lucky Lois

2 Creating

Vanuit ruim 25 jaar ervaring vertaal ik de kern van jouw merkverhaal naar een unieke identiteit in vorm, beeld, kleur, sfeer en taal. Inmiddels weet je dat ik jou en je merk heel goed ken en begrijp wat jij nodig hebt. Het beste brand design ontstaat uit vertrouwen. 

Brand Design

Hiermee krijg je alle bouwstenen in handen om communicatiemiddelen te ontwikkelen met een uitstraling die bij jouw merk past.

DELIVERABLES

Logo, typografie, kleurenpalet, patroon/textuur.

Menti Locali, logodesign

Brand Book

Praktische en visuele informatie voor het gebruik van het brand design. Het maakt iedereen die ermee gaat werken duidelijk hoe het wordt ingezet.

DELIVERABLE
Digitaal Brand Book.

.

brandbook, Lucky Lois, branding

Brand Images

Beelden die perfect aansluiten bij jouw merkverhaal. Beelden van jou, je team, je producten of diensten en werkwijze of proces. 

 

DELIVERABLES

Fotografie, illustratie, iconen, video, animatie.

sobuildings, beeldtaal

Copywriting

De identiteit van je merk bestaat uit een visueel- en tekstueel deel. Voor teksten en tone-of-voice werk ik samen met een copywriter.  ​  

DELIVERABLES

Naam, brandvoice, brandstory, taglines, webteksten.

Copywriting, branding, Lucky Lois

3 Building

In deze fase bouw ik (zonodig met een team) alles voor je wat jij nodig hebt om jouw positie op de markt te claimen en jouw doelgroep(en) precies het goede gevoel en de juiste betekenis bij jouw merk te geven. 

Communicatiemiddelen

Je merkidentiteit vormt de basis voor alle denkbare communicatiemiddelen. Ik denk met je mee. Samen kijken we welke middelen onmisbaar zijn (of gewoon erg leuk om te hebben) voor jouw bedrijf en merk.

DELIVERABLES

Website, presentatie slides, social templates, correspondentiepakket, visitekaartjes, e-book, space design, package design etc.

website, July management, webontwerp

Diensten & Services

+ Merkstrategie

+ Grafisch ontwerp

+ Typografie

+ Fotografie

+ Art-direction

+ Illustratie

+ Video

+ Webontwerp

+ Webbouw

+ Brand book

+ Brand naam

+ Brand story

+ Brand voice

+ Webteksten

+ Interieur

Diensten & Services

Anderen over Lucky Lois

"We wilden een beeld neerzetten dat afweek van de vastgoedwereld: Kleurrijk, vrouwelijk en speels. Dat is gelukt! Het is een heel krachtige branding geworden, met ritme en rust in de stijl."

Marlon Huysmans, Sobuildings

JE MERK IS DE SOM VAN ERVARINGEN EN BETEKENISSEN
DIE MENSEN AAN JOU, JE PRODUCT OF DIENST EN JE BEDRIJF VERBINDEN.

Wil je kennismaken?

Heb je een vraag, plannen voor een nieuw bedrijf of ben je geïnteresseerd in rebranding? 

bottom of page