Brand Suite

Je wilt een sterk merk neerzetten. Een merk dat méér is dan een product of dienst. Meer dan een naam. Dat betekent dat je doordachte en goed ontworpen visuele bouwstenen nodig hebt. En slimme tools om de dialoog met je publiek aan te gaan. De basis hiervoor is Brand Design, het grafisch ontwerp. Met Brand Photography geef je extra diepte. En Brand Interior maakt jouw verhaal helemaal af.

Brand Design
 

Met Brand Design krijg je alle ingrediënten en tools in handen om te communiceren met je doelgroep en hen daarbij precies het goede gevoel, de juiste waarde en betekenis bij jouw merk te geven. Brand Design is meer dan ontwerp. Het is weten wie je bent en dat vertalen naar jouw unieke visuele identiteit.

 

DIT KAN IK VOOR JE DOEN:

 • Je helpen tot de kern te komen van jouw merk en een brand strategie te bepalen.

 • Ontwerpen van:
  - logo, kleurenkaart en typografie.
  - beeldtaal; concept voor fotografie en/of illustratie.
  - templates waarmee je zelf goed uit de voeten kunt.
  - communicatiemiddelen.

 • Een brandbook samenstellen, waarmee je jouw brand scherp en eenduidig houdt.

 • Rechtenvrije overdracht van alle gemaakte materialen.

WERKWIJZE

Een goed brand design laat zich niet haasten. Ik wil jou en je merk goed leren kennen. Inspiratie en creativiteit vragen om tijd, ruimte en een open mind. Afhankelijk van jouw wensen, neemt de ontwikkeling van het Brand Design ongeveer 4 tot 6 weken. 

We starten met een Brand Clarity sessie. In ongeveer 1,5 uur werken we samen toe naar een helder beeld van jouw merk en  formuleren we het plan van aanpak voor de visuele branding. Ik vind het belangrijk je wensen goed aan te voelen en te begrijpen wat je nodig hebt.

 

Na deze kick-off volgt de uitwerking in een aantal fasen. Tijdens dit traject vraag ik van jou betrokkenheid en toewijding. Vanzelfsprekend mag je van mij hetzelfde verwachten!

 
Brand Photography

Brand Photography staat voor de vertaling van jouw brand strategie naar een set professionele beelden. De foto’s sluiten perfect aan bij jouw merkverhaal door het gebruik van kleur en sfeer. Het kan gaan om foto’s van jou, je team, je producten en andere zaken die jouw merk onderscheidend maken. 

Portret

Met een serie portretten geef je je bedrijf letterlijk een gezicht. En dat wekt vertrouwen. Een goed portret vertelt een verhaal. Ook hier gaan we op zoek naar de essentie.

 

WERKWIJZE

Vooraf nemen we door waar je bedrijf voor staat en wat jij met de serie portretten wilt uitstralen. We bespreken je wensen – omtrent visagie, styling, locatie – en ik deel mijn professionele visie en ideeën met je.

De shoot duurt ongeveer 2,5 uur. Je kunt hier acht tips downloaden om de shoot voor te bereiden, zodat we samen tot een prachtig resultaat komen.

Product

Je producten verkopen zichzelf beter als ze op een verrassende manier in de (online) etalage staan. Met originele en creatieve productfotografie onderscheid je je ten opzichte van je concurrenten.

WERKWIJZE

Belangrijk voor mij als fotograaf is te weten wat je wilt uitstralen en wie jouw doelgroep is. In veel gevallen hebben we dat al uitgebreid besproken en vastgelegd in het Brand Design. Als dat helder is, doe ik een creatief voorstel. Akkoord? Dan plannen we de shoot; locatie, styling, props en eventueel modellen en visagie.

 
Brand Interior

Branding staat voor de ervaring die mensen hebben met jouw merk. Cruciaal voor een sterk merk is dat al die contactmomenten met elkaar kloppen. Veel bedrijven begrijpen het belang en de kracht van een goed logo en een sterke website, maar missen kansen door hun interieur niet mee te nemen in de brand strategie. Ik help je graag je team, bezoekers en klanten te inspireren met interieur-elementen die je merk onderstrepen en versterken. 

INTERIEURBRANDING

Speciaal voor jou gecreëerd beeld – fotografie, patronen of structuren – voor behang, tapijt, meubels of bijvoorbeeld een akoestiekpaneel. 

WERKWIJZE

In Brand Design ontwikkelde patronen, beelden en structuren vormen de basis voor de door jou gewenste interieur-elementen. We kijken samen of er aanpassingen of extra designs nodig zijn.

Heb je vragen? Wil je kennismaken? 

Boek een telefoongesprek of

Zoom meeting.

Inspiratie en creativiteit vragen om tijd, ruimte en een open mind.

LL logo augustus 2019_ALT.png