top of page

Maak jouw merk sterk met een slimme strategie en uitgesproken en stijlvol design.

Ga je beginnen met een bedrijf? Of ben je al even bezig maar past de uitstraling niet (meer) bij wat je voor ogen had met je merk? Heb je moeite om steeds weer een passende vorm te vinden voor nieuwe communicatie-uitingen? Wil je je online en offline beter onderscheiden? Dan is het tijd om jouw merk sterk te maken met een slimme strategie en stijlvol design.

Om jouw verhaal over te brengen en de juiste snaar te raken, moet je eigenheid laten zien. Dat is wat je doet met branding. Ik help je daar graag bij. Door naar de kern te gaan van jouw merk, en van daaruit je brand identity vorm, kleur, sfeer, taal en structuur te geven. Doordacht en consistent, met ruimte voor jouw eigen creativiteit. 

Ik werk met voordelige pakketten die je alle bouwstenen in handen geven om jouw unieke merk een flinke boost te geven. 

Van goed ontworpen visuele bouwstenen
heb je jarenlang plezier.

Met Brand Design krijg je alle ingrediënten en tools in handen om te communiceren met je doelgroep en hen daarbij precies het goede gevoel, de juiste waarde en betekenis bij jouw merk te geven. Brand Design is meer dan ontwerp. Het is weten wie je bent en dat vertalen naar jouw unieke visuele identiteit.

 

DIT KAN IK VOOR JE DOEN:

 • Je helpen tot de kern te komen van jouw merk en een brand strategie te bepalen.

 • Ontwerpen van:
  - logo, kleurenpalet, typografie en beeldaspecten.
  - beeldtaal; concept voor fotografie en/of illustratie.
  - templates waarmee je zelf goed uit de voeten kunt.
  - communicatie-uitingen.

 • Een brandbook samenstellen, waarmee je jouw brand scherp en eenduidig houdt.

 • Rechtenvrije overdracht van alle gemaakte materialen.

WERKWIJZE

Een goed brand design laat zich niet haasten. Ik wil jou en je merk goed leren kennen. Inspiratie en creativiteit vragen om tijd, ruimte en een open mind. Afhankelijk van jouw wensen, neemt de ontwikkeling van het Brand Design ongeveer 4 tot 6 weken. 

We starten met een Brand Clarity sessie. In ongeveer 1,5 uur werken we samen toe naar een helder beeld van jouw merk en  formuleren we het plan van aanpak voor de visuele branding. Ik vind het belangrijk je wensen goed aan te voelen en te begrijpen wat je nodig hebt.

 

Na deze kick-off volgt de uitwerking in een aantal fasen. Tijdens dit traject vraag ik van jou betrokkenheid en toewijding. Vanzelfsprekend mag je van mij hetzelfde verwachten!

"We wilden een beeld neerzetten dat
afweek van de vastgoedwereld: Kleurrijk, vrouwelijk en speels. Dat is gelukt! Het is een heel krachtige branding geworden, met ritme en rust in de stijl."

 

Marlon Huysmans, Sobuildings

Een investering in een sterk ontwerp voor jouw merk verdien je altijd weer terug. In kostbare tijd, geld én nieuwe klanten. Heb je specifieke wensen, neem dan gerust contact op. Ik maak graag een pakket-op-maat voor je.

De bouwstenen van Brand Design vormen de basis voor alle denkbare communicatiemiddelen. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Ik denk graag met je mee over wat geschikt is voor jouw bedrijf en het doel dat je wilt bereiken.

Welk pakket past bij jou?

Heb je vragen? Wil je kennismaken? 

Boek een telefoongesprek of

Zoom meeting.

bottom of page