Veelgestelde vragen

Brand Design

Logo, sublogo en avatar: wat is het verschil?


Een logo is de afzender van je bedrijf. Deze kan bestaaan uit een woordbeeld met eventueel een beeldmerk. Een sublogo is een variatie op het primaire logo in een andere vorm. Bijvoorbeeld vierkant. Avatar is een icoon van het logo. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit de beginletter van je logo of een beeldmerk. Je kunt deze gebruiken voor je profiel in socials.
Wat is een Brand Book?


Het Brand Book bevat praktische informatie over het Brand Design. Het maakt jou en iedereen die ermee gaat werken duidelijk hoe je je branding inzet. Bekijk hier een voorbeeld.
Wat moet ik voorbereiden?


In principe hoef je niets voor te bereiden. Bij aanvang van een project nemen we in een Brand Scan de kern van jouw bedrijf en de richting voor het Brand Design door.
Wat als ik na twee correctieronden nog niet tevreden ben?


Ik zal je altijd zo goed mogelijk begeleiden in het hele proces en je wensen meenemen. Bij elke correctieronde nemen we de opmerkingen samen door. Ben je na twee correctieronden nog niet tevreden? Het is mij eigenlijk nog nooit voorgekomen maar dan hebben we hierover contact om na te gaan waaraan dat ligt. Extra werkzaamheden voer ik uit op basis van mijn uurtarief.
Moet ik een aanbetaling doen?


Ja, jouw project wordt bevestigd na ontvangst van een aanbetaling. Afhankelijk van het totaalbedrag stemmen we de betalingscondities af.
Kan ik in termijnen betalen?


Bij uitzondering.
Kan ik ook terecht voor een website?


Tuurlijk! Ik ontwerp en bouw de website in Wix. Hierin kan vrijwel alles worden gemaakt. Wil je een Wordpress website? Dan kan ik het ontwerp maken en huur ik een webdeveloper in om deze voor je te bouwen. Of je kan zelf op zoek gaan naar een bouwer.
Krijg ik de bestanden van het Brand Design?


Ja. Ik lever de bestanden rechtenvrij aan.
Kan ik ook terecht voor communicatiemiddelen?


Ja, leuk! De bouwstenen van Brand Design vormen de basis voor alle denkbare communicatiemiddelen. Ik kan het ontwerp maken van een affiche, webinar slides tot een billboard. Afhankelijk van je boodschap en doelgroep. Ik denk graag met je mee over welk middel geschikt is voor jouw ideale klant.

Website

Wat is Wix?


Wix is online software om websites mee te bouwen. Wix gebruikt een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem, het aanpassen van tekst en beeld is daardoor heel gemakkelijk. Anders dan bij Wordpress zit je niet vast aan een thema. Daarnaast voert Wix automatische updates voor je uit. Daar hoef je dus geen expert voor te vragen.
Wat kost Wix?


De maandelijkse kosten zijn – afhankelijk van welk pakket je afneemt – ongeveer €12. Je kunt daarvoor gebruik maken van de Wix Website Builder, een SSL-certificaat voor een veilige HTTPS-verbinding, webhosting, backups en onderhoud.
Moet ik zelf mijn domeinnaam regelen?


Ja, je regelt zelf je domeinnaam die je wilt gebruiken. Je kunt die bij elke hostingspartij registreren.
Kan ik mijn domeinnaam behouden?


Jazeker. Je koppelt de Wix website aan jouw bestaande domein.
Moet ik zelf mijn website onderhouden?


Wix voert automatische updates voor je uit. Daar hoef je dus geen expert voor in te huren. Zelf kun je aan de slag met tekst en beeld.
Kan ik later nog extra pagina's toevoegen?


Ja, dat is geen probleem. Als ik de website oplever krijg je een How to Wix workshop. Ik leer je hierin onder andere het toevoegen van pagina's. Wil je dit door mij laten vormgeven? Dat kan uiteraard ook. Ik reken hiervoor mijn uurtarief. Tip: Je kunt ook een strippenkaart van 5 of 10 uur bij mij afnemen. Ik geef daarvoor een korting op mijn uurtarief van €10. Ideaal voor updates en het opfrissen en bijhouden van je website.
Kan ik een webshop toevoegen?


Dat kan zeker. Wix heeft veel add-ons waaronder een shop.

Brand Photography


Brand Strategy


Algemeen

Wat houdt een inspiratiesessie in?


Tijdens de gratis inspiratiesessie vinden we samen jouw pijnpunten en bedenken we daarvoor een oplossing. Uiteraard kun je me alle vragen stellen die je wilt. Twijfel je over welk pakket je het beste kunt kiezen? Ook daarvoor is een inspiratiesessie geschikt.
Ik wil graag samenwerken, maar geen van de pakketten past bij me.


Geen probleem. De pakketten staan niet vast. Er kan iets uitgehaald of toegevoegd worden. Ik maak graag een pakket op maat voor je!