top of page

We maken de wereld mooier

Lucky Lois is een studio voor brand design en brand photography. Al ruim 25 jaar help ik ondernemers die vanuit hun hart hebben gekozen voor wat ze doen. Uit eigen ervaring weet ik: als je bevlogen bent en impact wilt maken én je draagt dat op een uitgesproken en stijlvolle manier uit, dan krijg je wat je geeft: positieve aandacht. En daar wordt de wereld mooier van!

Mireille Duiven
Mireille Duiven

Fotografie Laura Knipsael Locatie Agora Theater

MIREILLE DUIVEN

Ik sta naast jou om je te helpen tot de kern te komen van je merk. Dat proces geeft mij vervolgens de ruimte om aan jouw merkidentiteit de vorm, stijl en sfeer te geven die precies bij jou past. En je de middelen te geven die je helpen om een iconisch merk te bouwen. Een merk waarbij jij op jouw beurt alle ruimte voelt om te doen waar je goed in bent.

WAAROM MET MIJ SAMENWERKEN?

Ik werk graag met jou als we allebei een klik voelen. Als je erop durft te vertrouwen dat jij en je merk bij mij in goede handen zijn. Als we een gevoel voor schoonheid en zeggingskracht delen. Ik vraag betrokkenheid en toewijding; dat krijg je uiteraard ook van mij. Opdrachtgevers zeggen vaak dat ze mijn duidelijkheid, warme persoonlijkheid en inspirerende energie fijn vinden en dat ik snel en goed aanvoel wat zij nodig hebben. Hier lees je een paar van hun reacties.

ERVARING

​Mijn eerste bedrijf begon ik meer dan 25 jaar geleden, tijdens mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Intuïtief bouwde ik, samen met een compagnon en een klein team, aan het ontwerpbureau Hollandse meesters. Met veel plezier maakten we mooi werk voor klanten als Het Nationale Toneel, Museum Catharijneconvent en Stivoro.

Sinds 2017 focus ik met Lucky Lois op brand design en fotografie. Hier kan ik mijn liefde voor schoonheid, merken bouwen en de kracht van beelden helemaal in kwijt. Daarnaast doceer ik parttime visuele communicatie aan Artemis Academie in Amsterdam.

LOIS IN SPACE

Naast werk in opdracht maak ik kunstfoto’s. Je kunt mijn vrije werk bekijken (en kopen) op Lois in space.

Dutch Photography talent 2019.

Mooie plannen voor iets nieuws? Tijd voor (re)branding? Of wil je weten hoe fotografie jouw business een boost kan geven?

Shelter
Lois in space - vrij werk

Mijn werk kun je bekijken

(en kopen) op Lois in space

Anderen over mij

Anderen over Lucky Lois

"Mireille heeft op onze teamdag prachtige portretten van iedereen gemaakt. Op een vriendelijke en rustige manier heeft ze iedereen in een mum van tijd op de foto gezet. En niet alleen op de dag zelf, maar ook voorafgaand aan de shoot heeft ze geweldige ideeën geopperd om de shoot goed aan te laten sluiten bij de sfeer en huisstijl van ons bedrijf. En nu zijn we allemaal de trotse eigenaar van een mooi & uniek portret, en een geweldige teamfoto!"

Marre Smit - Smit Club

Mijn favorieten

Mijn favorieten

Een verzameling van inspirerende magazines, musea en fijne boutique hotels.

Magazines

Musea

Hotels

bottom of page