Leuk je te ontmoeten

Lucky Lois is een studio voor branding in Amsterdam. Ik help ondernemers die met hun hart gekozen hebben voor wat ze doen. Wanneer je bevlogen bent, impact wilt maken en dit op een uitgesproken en stijlvolle manier uitdraagt, dan neem je jezelf, je werk en je klanten serieus. Daar wordt de wereld mooier van!

Mireille Duiven
Mireille Duiven

Fotografie Laura Knipsael Locatie Agora Theater

MIREILLE DUIVEN

Mijn stijl kenmerkt zich door heldere vormen, details en veel kleurgevoel. Ik voel me wel eens de Marie Kondo van het platte vlak; selecteren, ordenen, de kern uit je verhaal halen. Ik geef er een vorm aan die past als een mooie Dries van Noten jas. Zodat jij de ruimte hebt om te doen waar je goed in bent.

WAAROM MET MIJ SAMENWERKEN?

Je moet alleen met mij werken als je een klik voelt. Maar ik denk dat mijn klanten de combinatie van een warme en inspirerende energie het fijnst vinden. Ik vraag betrokkenheid en toewijding; dat krijg je uiteraard ook van mij. Andere opdrachtgevers zeiden dit over mij. 

PRIVÉ

Ik woon en werk in Amsterdam. De stad geeft me energie. Even een museum kunnen binnenlopen en ergens een goede koffie drinken. Ook ben ik graag in de natuur. Ik ben opgegroeid op een boerderij midden in het bos in Drenthe en dat heeft mij mede de liefde voor de natuur gegeven.

LOIS IN SPACE

Naast werk in opdracht maak ik vrij werk. Je kunt dit bekijken (en kopen) op Lois in space.

 

ERVARING

​Mijn eerste bedrijf begon ik 25 jaar geleden, terwijl ik nog aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) studeerde. Intuïtief bouwde ik, samen met een compagnon en een klein team, aan het ontwerpbureau Hollandse meesters. Met veel plezier maakten we werk voor klanten als: Het Nationale Toneel, Theatergroep Aluin, Museum Catharijneconvent, Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht, Ingrado, Prorail, Hoofdruimte, Stivoro, VO Raad, KWF Kankerbestrijding, Trimbos Instituut, GGD IJsselland, WTC Almere.

Op Academie Artemis in Amsterdam doceer ik part-time communicatiestyling.

Dutch Photography talent 2019.

Wil je kennismaken? 

Heb je plannen voor een nieuw bedrijf, project of rebranding?

Shelter
Lois in space - vrij werk
Lois in space - vrij werk

Mijn werk kun je bekijken

(en kopen) op Lois in space

 

Anderen over Lucky Lois

"Mireille heeft op onze teamdag prachtige portretten van iedereen gemaakt. Op een vriendelijke en rustige manier heeft ze iedereen in een mum van tijd op de foto gezet. En niet alleen op de dag zelf, maar ook voorafgaand aan de shoot heeft ze geweldige ideeën geopperd om de shoot goed aan te laten sluiten bij de sfeer en huisstijl van ons bedrijf. En nu zijn we allemaal de trotse eigenaar van een mooi & uniek portret, en een geweldige teamfoto!"

Marre Smit - Smit Club

Mijn favorieten

Een verzameling van inspirerende magazines, musea en fijne boutique hotels.

Magazines

Musea

Hotels