"Ik heb een aantal keren met veel plezier samengewerkt met Mireille. Als zij een opdracht aanneemt is ze transparant over de verwachtingen en de kosten. En het resultaat was steeds heel goed. Kortom, ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Mireille te werken!"

 

Nicolette Bartelink, museum adviseur | interim management

"We hadden veel lol tijdens de shoot.
En het was voor het eerst dat ik me comfortabel voelde voor de camera."

 

Bea Oostenenk, Atelier Oost

"Met Mireille kan ik lezen en schrijven.
Ze is fijngevoelig en begrijpt zodoende al gauw waar je heen wilt, ook als je het zelf nog niet precies onder woorden kunt brengen.
En als je dan haar vertaling vormgegeven ziet, denk je: 'Ja, dat bedoelde ik!"

 

Billie-Jo Krul, Billie Jo Fotografie

"We wilden een beeld neerzetten dat
afweek van de vastgoedwereld: Kleurrijk, vrouwelijk en speels. Dat is gelukt!
Het is een heel krachtige branding geworden,
met ritme en rust in de stijl."

 

Marlon Huysmans, Sobuildings

"De Brand Building Sessie met Mireille is heel waardevol. Aan de hand van een mooi ontworpen werkboek bouw je je merk helemaal op. Mireille is heel fijn om mee samen te werken, ze luistert goed, is eerlijk en zet je aan het denken. Daarnaast snapt ze van begin tot eind hoe je een sterk merk neerzet."

 

Marloes Hees, Hees & Meester

"Ongeveer tien jaar geleden heb ik met Mireille samengewerkt. Zij werkte toen nog bij Hollandse meesters, ik bij Het Nationale Toneel. Zij de vormgever, ik de PR & Communicatie coördinator. Toen ik vertrok op weg naar nieuwe avonturen, ben ik Mireille altijd blijven volgen. Ook toen zij nieuwe avonturen voor haar zelf aan ging.

 

In mei 2019 kreeg ik een kans om een eigen bedrijf te starten. Er moest een nieuw logo, een nieuwe website etc. ontwikkeld worden. Ik wist meteen wie ik daarvoor wilde vragen: Mireille (alias Lucky Lois). Gelukkig wilde zij het ook doen!

 

We hebben een gesprek gehad, waarin ik vertelde waar ik naar toe wilde gaan met mijn bedrijf en welke eigenschappen ik daarin wilde laten zien. Mireille heeft dat in dat ene gesprek meteen goed weten te vangen en een pracht pakket voor mij ontwikkelt. Werkelijk alles klopte hieraan. Ik voel me zo gelukkig, niet alleen dat iemand kon visualiseren wat ik vertelde, maar ook dat iemand mij zo verstond. Ik denk dat dat haar kracht is!"

 

Anouk Goorman - van Holten, July Management

LL logo augustus 2019_ALT.png