top of page

We maken de wereld mooier

Lucky Lois is een brandingbureau voor merkstrategie, brand design en fotografie.

Wij werken met bevlogen ondernemers en experts, die impact willen maken.

Wij helpen je om dat op een uitgesproken, kleurrijke en stijlvolle manier uit te dragen.

Wij willen graag dat jij positieve aandacht trekt. En met je eigenheid bewondering oogst. Want dat maakt de wereld zoveel mooier.

Ervaring

Mijn eerste bedrijf begon ik meer dan 25 jaar geleden, tijdens mijn studie aan de kunstacademie (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht). Intuïtief bouwde ik, samen met een compagnon en een klein team, aan het ontwerpbureau Hollandse meesters. Met veel plezier maakten we mooi werk voor klanten als Het Nationale Toneel, Museum Catharijneconvent en Stivoro. 

 

Sinds 2017 focus ik met Lucky Lois op branding en fotografie; iets dat zoveel toevoegt. Hier kan ik mijn liefde voor schoonheid, merken bouwen en de kracht van beelden helemaal in kwijt. Daarnaast doceer ik parttime visuele communicatie aan Artemis Academie in Amsterdam.

 

Lois in space
Naast werk in opdracht maak ik kunstfoto’s. Je kunt mijn vrije werk bekijken (en kopen) op Lois in space.

 

​Dutch Photography talent 2019.

Mireille Duiven
Mijn vakkennis over branding, daar kun je blind op vertrouwen. Ik ben goed in mijn werk, maar laat ik eerlijk zijn: dat zijn er meer. Wat jij zoekt is iemand die bij je past qua stijl, die met beeld komt wat je verwachtingen overtreft omdat het gewoon klópt. Wat mij onderscheidt is dat mijn werk speelser is, of, zoals mijn collega’s weleens zeggen, artistieke kwaliteiten heeft. Ik durf niet alleen buiten de lijntjes te kleuren; ik zoek het op. En daarin vinden mijn klanten en ik elkaar vaak. We zijn niet grijs; we zijn kleurrijk. En ik help je dat te laten zien. 

 

Waarom met mij samenwerken?
Ik werk graag met jou als we allebei een klik voelen. Als je erop durft te vertrouwen dat jij en je merk bij mij in goede handen zijn. Als we een gevoel voor schoonheid en zeggingskracht delen. Ik vraag betrokkenheid en toewijding; dat krijg je uiteraard ook van mij. Opdrachtgevers zeggen vaak dat ze mijn duidelijkheid, warme persoonlijkheid en inspirerende energie fijn vinden en dat ik snel en goed aanvoel wat zij nodig hebben. Hier lees je een paar van hun reacties.

Mireille Duiven

Hallo, ik ben Mireille

Grow_structuur_3.jpg

"When we started this process I could have never imagined my “brand” would look like this, and … it fits me, it is me! We had a lot of fun, I learned so much. Thanks for being with me in this process and for all the output!!! Including the nice pictures of me and bringing the website to existence."

Janine Schuurman, Lust for Life Science

"Vanaf moment één voelde ik dat Mireille mij begreep. Met volledige vertrouwen wist ik dat er een hele mooie website op me te wachten stond. Mireille luistert heel goed en weet dat dan weer haarfijn te vertalen in een website, in kleuren en design. Zo knap vind ik dat! Haar enthousiasme en passie is aanstekelijk. Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking en zou (lees: heb al!) haar zeker aanraden als je een nieuwe branding of website wilt. THANKS Mireille!!!"

Joanne Hannant, Styleloket

"We wilden een beeld neerzetten dat afweek van de vastgoedwereld: Kleurrijk, vrouwelijk en speels. Dat is gelukt! Het is een heel krachtige branding geworden, met ritme en rust in de stijl."

Marlon Huysmans, Sobuildings

"We hadden veel lol tijdens de shoot. En het was voor het eerst dat ik me comfortabel voelde voor de camera."

Bea Oostenenk, Atelier Oost

"Ik heb een aantal keren met veel plezier samengewerkt met Mireille. Als zij een opdracht aanneemt is ze transparant over de verwachtingen en de kosten. En het resultaat was steeds heel goed. Kortom, ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Mireille te werken."

Nicolette Bartelink, Museum adviseur | interim management

"We hebben een gesprek gehad, waarin ik vertelde waar ik naar toe wilde gaan met mijn bedrijf en welke eigenschappen ik daarin wilde laten zien. Mireille heeft dat in dat ene gesprek meteen goed weten te vangen en een pracht pakket voor mij ontwikkelt. Werkelijk alles klopte hieraan. Ik voel me zo gelukkig, niet alleen dat iemand kon visualiseren wat ik vertelde, maar ook dat iemand mij zo verstond. Ik denk dat dat haar kracht is!"

Anouk Goorman van Holten, July Management

"Mireille is een super creatieve fotograaf, en heel fijn om mee te werken. Ze heeft heel veel passie voor fotografie, voor mooie dingen en voor haar klanten. Ze is ook grafisch ontwerper en kunstenaar en dat geeft een extra laag aan de fotoshoots. 
Ik heb twee keer een fotoshoot met haar gedaan omdat ik hou van haar visie, ze denkt echt in concepten. Daarbij wil ik ook in beeld graag onderscheidend zijn en dat is beide keren heel goed gelukt. De eerste shoot was kleurrijk en 'grafisch', de tweede was in de natuur, we werkten daarbij met spiegels en doeken. Daarbij lukt het haar om je ook echt als jezelf neer te zetten. Mireille denkt goed met je mee en houdt tegelijkertijd op een prettige manier de regie. Je voelt aan alles dat ze je mooie foto's gunt. En die krijg je ook."

Janet van Dijk Coaching

"Mireille was fantastic to work with! Having working with a designer for the first time and being design professionals ourselves we had many fears, but Mireille's proven intake system really nailed it! We will definitely be happy to work with her again in the future."

Naama Blonder, Smart Density – Toronto, Canada

"Met Mireille kan ik lezen en schrijven. Ze is fijngevoelig en begrijpt zodoende al gauw waar je heen wilt, ook als je het zelf nog niet precies onder woorden kunt brengen. En als je dan haar vertaling vormgegeven ziet, denk je: 'Ja, dat bedoelde ik!"

Billie-Jo Krul Fotografie

Anderen over mij

Mijn vrije werk kun je bekijken (en kopen) op Lois in space

Lois in space

bottom of page