top of page

We gaan samen aan de slag met jouw branding. Het wordt een creatief en inspirerend proces, dat beloof ik je. Mijn rol is om te zorgen dat we tot de kern van jouw verhaal komen. Daar maak ik vervolgens een vertaalslag van, naar vorm en taal. 

Hoe ik werk

  • Wanneer we de kern van je merk te pakken hebben, de essentie, zul je zien dat alles opeens veel duidelijker wordt: waar je wilt zijn én hoe je daar komt. Dit is de basis voor branding, altijd.

  • Met meer dan 25 jaar ervaring op zak vertaal ik de kern van jouw merkverhaal naar een unieke identiteit in vorm, beeld, kleur, sfeer en taal. Een creatief proces pur sang, waarin het allemaal op z’n plek valt. 

  • In deze fase bouw ik (zonodig met een team) alle middelen om jouw positie op de markt te claimen vanuit een ijzersterke branding. Jouw doelgroep kan niet meer om jou heen. 

Brand design van begin tot eind. We gaan de diepte in met als resultaat een branding- en middelenpakket (o.a. socials) waarmee je jezelf meteen onderscheidt. Uiteraard mét fotografie. 

Brand design basispakket en fotografie waarmee je jouw visuele stijl neerzet. Met het brandbook kunnen andere professionals (of jijzelf) aan de slag. Een stevig startpakket.

Zelf aan de slag met de uitwerking van je communicatiemiddelen, maar wel behoefte aan een stevig fundament? In dit pakket zit brand design en lever ik een brandbook. Met dit onder je arm kun je verder. 

Op veler verzoek is de portretfotografie apart te boeken. Door eerst aan een sterk concept te werken zorg ik dat jouw foto’s meer zeggen dan duizend woorden. Bekijk mijn portfolio voor een impressie van mijn stijl. 

Pakketten

Hier lees je meer over mijn branding pakketten. Specifieke wensen buiten het aanbod om? Dat is altijd bespreekbaar. Neem contact op.

bottom of page