top of page
Brandingshoot0408.LAURAKNIPSAEL.jpg

Van onbekende expert naar onderscheidend

merk

Branding van strategie tot social

Brand Full

Jij bent allang een expert.

Maar je bent nog geen merk.

Jij weet precies wat je kan, waar je heel goed in bent.

Maar je zoekt een vorm om dat te kunnen laten zien.

Een herkenbare identiteit voor jouw (nieuwe) bedrijf.

 

 • Hoe laat jij je zien?

 • Wat vertel je wel, en wat niet? 

 • Welke tone of voice past bij je? 

 • Welke sfeer heeft je website? 

 • Hoe komen klanten met je in contact? 


Zoveel om over na te denken, beslissen en te regelen.

Ik kan je helpen met een super volledig branding pakket; Brand Full. 

We werken aan een strategie voor jouw merk. Je krijgt een professionele website waarbij ik alles voor je regel; van design (logisch!), een fotoshoot (sta je open voor creativiteit?), webteksten (door een ervaren tekstschrijver) tot live gaan (champagne!). Je kan een geweldige presentatie neerzetten met een op maat gemaakt template voor je slides. En dat is nog niet alles.

 

Over vier maanden heb je alle middelen die je nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken. 

Ik ben jouw branding partner die naast je staat en je volledig ontzorgt.

Ik ben jouw branding partner die naast je staat en je volledig ontzorgt.
 • Niet weten wie je als merk bent.

 • Geen idee wat voor logo, kleuren en typografie bij je merk passen.

 • Een vakantiefoto als Linkedinprofiel (een vrolijke foto van jezelf, waar je je man/vrouw/vriendin/kind hebt afgeknipt).

 • Eindeloos zoeken naar geschikt beeld voor bij een Instagram post.

 • Geen website of een dertien in een dozijn template 

 • Uren in Canva scrollen, wat kostbare tijd kost en niet oplevert wat je voor ogen hebt.

Van

 • Je branding geeft je houvast in het schrijven van posts en zelfs bij het nemen van beslissingen of je iets wel of niet doet. 

 • Spot-on identiteit; logo, kleuren, typografie en beeld

 • Een website die je met trots op een netwerkborrel laat zien. Het klopt helemaal bij wie je bent en nodigt je potentiële klant uit om contact met je op te nemen.

 • Een serie portretten die je kunt gebruiken voor je website, presentaties, voorstellen en socials.  

 • Een uitgebreid brandbook.

 • Op maat gemaakte presentatie slides.

 • Je hebt een branding partner die met je meedenkt en alles voor je regelt.  

Naar

"When we started this process I could have never imagined my 'brand' would look like this, and … it fits me, it is me! We had a lot of fun, I learned so much. Thanks for being with me in this process and for all the output!!! Including the nice pictures of me and bringing the website to existence."

– Janine Schuurman, Lust for Life Science

"Vanaf moment één voelde ik dat Mireille mij begreep. Met volledige vertrouwen wist ik dat er een hele mooie website op me te wachten stond. Mireille luistert heel goed en weet dat dan weer haarfijn te vertalen in een website, in kleuren en design. Zo knap vind ik dat! Haar enthousiasme en passie is aanstekelijk. Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking en zou (lees: heb al!) haar zeker aanraden als je een nieuwe branding of website wilt. THANKS Mireille!!!"

– Joanne Hannant, Styleloket

"We wilden een beeld neerzetten dat afweek van de vastgoedwereld: Kleurrijk, vrouwelijk en speels. Dat is gelukt! Het is een heel krachtige branding geworden, met ritme en rust in de stijl."

– Marlon Huysmans, Sobuildings

Anderen over mij

Je krijgt mij voor de volle 100%. Ik duik helemaal in de opdracht, neem een vol portfolio en veel ervaring mee. Waar nodig zet ik mijn team in. Ik ga voor een uitgesproken design. Geen templates en standaard vormgeving. Ik maak design dat bij de missie en waarden van jouw bedrijf past.

 

Mijn vakkennis over branding, daar kun jij blind op vertrouwen. Ik ben goed in mijn werk, maar laat ik eerlijk zijn: dat zijn er meer. Wat jij zoekt is iemand die bij je past qua stijl, die met beeld komt wat je verwachtingen overtreft omdat het gewoon klópt. Ik durf niet alleen buiten de lijntjes te kleuren; ik zoek het op. En daarin vinden mijn klanten en ik elkaar vaak. We zijn niet grijs; we zijn kleurrijk. En ik help je dat te laten zien. 

Lucky Lois is een brandingbureau voor merkstrategie, brand design en fotografie.

 

Wij werken met bevlogen ondernemers en experts, die impact willen maken.

 

Wij helpen je om dat op een uitgesproken, kleurrijke en stijlvolle manier uit te dragen.

 

Wij willen graag dat jij positieve aandacht trekt. En met je eigenheid bewondering oogst. Want dat maakt de wereld zoveel mooier.

Mireille Duiven

Even voorstellen

Voor wie is Brand Full?

Voor vakmensen, experts en creatieve ondernemers met één ding gemeen: eigenheid. Pure, eigenwijze, niet te verbergen eigenheid. 

 

Het is mijn werk om te zorgen dat dit de basis én de kracht wordt van de branding. Dit is een heel bijzonder proces en een persoonlijk proces. Ik sta hierin naast je en help je om je werk of onderneming naar een hoger plan te tillen door middel van een treffende branding.

Grow_structuur.jpg

Wat we gaan doen

1

Merkstrategie

De merkstrategie is de basis waarop we straks verder bouwen. Het is een onderzoek naar wie jij bent als merk. Hoe wil je werken? Wat vind je belangrijk in een klantrelatie? Waar wil je naartoe groeien?

2

Brand design

In deze fase vertaal ik de kern van jouw merk naar een unieke visuele identiteit. Doordat we elkaar in de merkstrategie-fase goed hebben leren kennen begrijp ik uitstekend wat bij jou past en wat je nodig hebt. Het doel is om te zorgen dat jij je merk met trots gaat uitdragen.

3

Portretten

De portretten sluiten qua kleur, vorm en sfeer perfect aan bij het brand design. De foto’s kun je vrij gebruiken voor onder andere je website, presentaties, voorstellen en socials.

4

Teksten website

Teksten voor je website worden met de juiste tone of voice voor jouw merk geschreven door een ervaren tekstschrijver.

5

Communicatiemiddelen

 • Website

 • Presentatie slides

 • Visitekaartjes

 • Word sjabloon voor een brief/factuur

 • Set sociale media berichten (beeld) 

6

Brandbook

Een naslagwerk met praktische en visuele informatie over jouw merk.

7

Branding partner

Gedurende het programma sta ik tot je beschikking om je te begeleiden bij alle aspecten die met het bouwen van je merk te maken hebben. 

Met Brand Full maakt jouw merk een sterke indruk in jouw markt, terwijl jij trouw blijft aan je authentieke zelf. Omarm deze transformatie en laat jouw merk tot bloei komen. Ben je klaar om je plek in de schijnwerpers te claimen? Laten we samen aan dit avontuur beginnen!

Veelgestelde vragen

 • We kijken of er een klik is. Uiteraard kun je me alle vragen stellen die je wilt.

 • Geen probleem. Ik maak graag een pakket op maat voor je.

 • Dat kan. Ik kan ontwerpen maken van een poster tot een billboard. Ik denk graag met je mee over welk middel geschikt is voor jouw ideale klant.

 • Ja. Ik lever de bestanden van het brand design rechtenvrij aan.

  • ​​Ja, dat kan. Je kan zelf aan de slag met tekst en beeld en het maken van extra pagina's. Uiteraard kan ik dat ook voor je doen. Handig is om hiervoor een strippenkaart met uren vooraf te kopen. Wix voert automatisch updates voor je uit. Daar hoef je dus geen expert voor in te huren.

 • Dat is bespreekbaar.

 • Het is een investering waarmee je in vier maanden up and running bent. We ontwikkelen alle communicatiemiddelen die jouw bedrijf nodig heeft om onderscheidend te zijn en in contact te kunnen komen met je doelgroep.  

 • Om branding te ontwikkelen dat bij je past moet ik goed weten waar jouw eigenheid zit. Dat is waar jij je mee kunt onderscheiden. Je feedback op ontwerp en uitwerken middelen is daarom waardevol. Jij moet straks met alles wat ik voor je maak blij zijn. Je trots voelen om het te delen. Dat vraagt betrokkenheid. Uiteraard krijg je die ook van mij. Vooraf maken we een planning zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 • Doordat we elkaar in de merkstrategie-fase goed hebben leren kennen begrijp ik uitstekend wat bij jou past en wat je nodig hebt. Mocht het zijn dat het toch niet goed voelt, dan ga ik het aanpassen. Er zijn twee aanpassingsronden inbegrepen. Ik zal er alles aan doen om te zorgen dat jij je merk met trots gaat uitdragen.

 • In de merkstrategie fase wordt de basis van de branding gelegd. Ik ondervraag en we doen oefeningen, ik luister goed naar wie jij bent en wat je met je bedrijf wilt uitstralen en waar je naartoe wilt groeien. Dat vertaal ik naar kleuren, vormen, typografie en beeld. Hier zijn twee aanpassingsronden bij inbegrepen. Als je het ontwerp het liefst zelf doet en tegen mij zegt dat iets een mm naar links of naar rechts moet dan zijn we helaas geen match. 

bottom of page