top of page

Jouw merk in vier maanden up and running. Alles wat je nodig hebt; van A tot Z, van strategie tot socials. Voel waar je voor staat, laat het zien en claim jouw plek. Ik ga je volledig begeleiden en ontzorgen.

Wat dat in de praktijk betekent?

We geven vorm en taal aan jouw unieke merk. Met spot-on branding, teksten en foto’s zorgen we ervoor dat je de juiste snaar weet te raken bij jouw doelgroep, in elke communicatie uiting. Van logo tot fotografie, van website tot social post, het gaat kloppen. 

 

Verwacht een bijzondere tijd die je gaat verrassen en dichter bij jezelf brengt. Dit gaan we doen:

Brand Full

glas_hoeken_20.jpg

We starten met een merkstrategie workshop. Dit resulteert in een plan voor jouw merk. Geen sterk design zonder een stevige basis. Het is hét uitgangspunt voor het concept. 

Voor je (potentiële) klanten is het belangrijk dat je consequent bent in je uitingen, of dit nu je profielfoto of website is. Dit creëert niet alleen een solide uitstraling, het geeft je ook rust. Wanneer je duidelijkheid hebt over waar je voor staat en wat je wilt, geeft dat richting aan alles wat je doet, want je hebt je basis. En dan pakken we door naar Brand Design.

1. Merkstrategie

In deze fase vertaal ik de kern van jouw merk naar een unieke visuele identiteit. Doordat we elkaar in de merkstrategie-fase goed hebben leren kennen begrijp ik uitstekend wat bij jou past en wat je nodig hebt. Het doel is om te zorgen dat jij je merk met trots gaat uitdragen. Het ontwerpsysteem dat we creëren – inclusief logo, kleuren, typografie en merkelementen – vormt de basis voor alle communicatiemiddelen die we gaan maken. 

2. Brand design

Wat voor sommige bureaus bijzaak is – wat goede foto’s – is bij Lucky Lois een ijzersterke uiting van jouw merk. De portretten sluiten qua kleur, vorm en sfeer perfect aan bij het brand design. Het zijn geen standaard foto’s, maar artistieke projecten. De foto’s kun je vrij gebruiken voor onder andere je website, presentaties, voorstellen en socials.  

3. Portrettenserie

Teksten voor je website worden met de juiste tone of voice voor jouw merk geschreven door een ervaren tekstschrijver. Ze maakt deze voor 4 pagina’s van je website op basis van bestaand copy of een interview.

4. Teksten website

We gaan middelen creëren die ervoor zorgen dat jij optimaal zichtbaar bent. 

  • Website (uniek ontwerp in Wix gemaakt) 

  • Keynote of Powerpoint Template

  • Visitekaartje

  • Word Sjabloon voor een brief

  • Beeld voor 12 Instagram berichten

5. De middelen

Een merk krijgt een brandbook: een naslagwerk met praktische en visuele informatie over jouw merk. Vanaf nu kun je niet alleen zelf het brandbook ter referentie gebruiken, maar dit ook gebruiken in je opdrachtgeverschap. Een brochure, campagne of ander middel hoeft niet meer vanaf de grond te worden opgebouwd; de basis ligt er. Het brandbook zorgt voor een consequente uitstraling van je merk, ook bij uitbesteding. 

6. Brandbook

Met het Brand Full zal jouw merk een sterke indruk maken in jouw markt, terwijl je trouw blijft aan je authentieke zelf. Omarm deze transformatie en laat jouw merk tot bloei komen. Ben je klaar om je plek in de schijnwerpers te claimen? Laten we samen aan dit avontuur beginnen! 

 

Prijs
Op aanvraag.

bottom of page